Ενδιαφέρον ακόμα έναν παίκτη από την Σπόρτινγκ για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Κόμπα Κοϊντρεντί, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ για τη νέα σεζόν. Ο 22χρονος κεντρικός μέσος από τον Ιανουάριο όταν και αποκτήθηκε μέτρησε 26 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας κυρίως ως αλλαγή.
Ο Γάλλος χαφ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λανς, μετακόμισε στη Βαλένθια, στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Οβιέδο και την Εστορίλ και η Σπόρτινγκ τον έκανε δικό της τον Ιανουάριο, με συμβόλαιο έως το 2028.
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του, ενώ και η Εστορίλ εξετάζει την περίπτωσή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

