Η Ισπανία θα παίξει με την οικοδέσποινα Γερμανία σε έναν πρόωρο τελικό στην Στουτγκάρδη. Ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης μίλησε ο προπονητής των πάντσερ, Ζούλιαν Νάγκελσμαν.
"Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα κάνουμε ένα καλό ματς την Παρασκευή. Η Ισπανία προσπαθεί πάντα να πιέσει ψηλά για να αναγκάσει σε λάθη τον αντίπαλο, αυτή είναι μία αρετή που έχουν κερδίσει και δεν έχουν πια μόνο το τίκι-τάκα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αμυνθείς απέναντι σε μία ομάδα που θα έχει πολλή κατοχή, αλλά θέλουμε και εμείς να έχουμε τη μπάλα. Αυτό είναι πάντα πιο ευχάριστο και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε, ξέροντας βέβαια πως δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για 90 λεπτά.
Θα υπάρχουν πάντως κομμάτια του αγώνα όπου θα θελήσουμε να επιτεθούμε και να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή", τόνισε αρχικά ο Νάγκελσμαν, για να προσθέσει αναφορικά με τον Γιαμάλ: "Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, είναι συνεπής όλη τη χρονιά.
Λίγοι παίκτες της Μπαρτσελόνα ήταν σταθεροί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει όταν τα πράγματα γίνουν ζόρικα. Η προσοχή μου είναι λιγότερο στον Γιαμάλ και περισσότερο στον... Τζαμάλ (Μουσιάλα)".
Κληθείς δε να απαντήσει στο αν έχει στο μυαλό του λίστα με εκτελεστές πέναλτι, σε περίπτωση που η πρόκριση κριθεί στη σχετική διαδικασία, απάντησε: "Έχουμε μία λίστα στο μυαλό μας αλλά είναι σημαντικό οι συγκεκριμένοι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή.
Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν έχω αμφιβολία πως θα βρούμε τους καταλληλότερους αν χρειαστεί να πάμε στα πέναλτι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!