O Βίνι Σανιόλ μετά την ήττα της Γεωργίας από την Ισπανία (4-1) παραδέχθηκε την δίκαιη πρόκριση των Ισπανών, ενώ σχολίασε την παρουσία της ομάδας του στους «16».
«Νομίζω ότι θα μας πάρει λίγες ημέρες για να συνειδητοποιήσουμε αυτό που κάναμε, γιατί νομίζω ότι ήταν μια φανταστική εμφάνιση από την ομάδα στον όμιλο», τόνισε ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας και πρόσθεσε: «Δεν θα έλεγα ότι είμαστε απογοητευμένοι. Νιώθουμε θλίψη, γιατί χάσαμε και είναι φυσιολογικό. Αλλά νομίζω ότι η χαρά θα επιστρέψει πολύ γρήγορα».
Ερωτηθείς για το ποια... μαθήματα πρέπει να πάρουν οι παίκτες του από αυτόν τον αγώνα, είπε πως «εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος 100% διαρκώς, όταν είσαι η Γεωργία, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις. Πρέπει να είσαι 100% κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο για να παίξεις σε αυτό το επίπεδο. Θα μάθουν πράγματα από αυτόν τον αγώνα, θα μάθει η ομοσπονδία, θα μάθει το προσωπικό, θα μάθω εγώ. Και γι' αυτό οι εμπειρίες είναι πάντα καλές, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Εάν στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά στο σκορ, μπορεί να είχαμε περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο δεχθήκαμε την ισοφάριση και τραυματίσθηκε ένας τόσο σημαντικός για εμάς παίκτης, (σ.σ. Κιτεϊσβίλι). Χάσαμε πολλά σε αυτά τα είκοσι με τριάντα δευτερόλεπτα. Αλλά σε γενικότερο επίπεδο, η Ισπανία άξιζε τη νίκη, δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για αυτό το θέμα. Το να παίζεις ενάντια στους καλύτερους παίκτες, τις καλύτερες ομάδες, σε απίστευτα γήπεδα με φανταστικές ατμόσφαιρες, είναι μια εξαιρετική εμπειρία και αύριο το πρωί, όλοι θα θέλουν μόνο ένα πράγμα: να επιστρέψουν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!