Στην Αθήνα βρίσκεται, από το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάπε Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Να θυμίσουμε ότι υπάρχει ήδη συμφωνία για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Ο Σισέ θα περάσει ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει τη συμφωνία με την Ένωση. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Απλά έβαλε τη 1’ ταχύτητα, ο Ηλιόπουλος. Τα καλά γκάζια, είναι στην 2’ & 3’ ταχυτητα.
Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και ειδικά όταν έρθει μια στοιχειώδη χημεία με τα νέα τέρματα.
Ας γράψουμε λοιπόν τι ωρείται τι μας έχουν υποσχεθεί.
Τα ονόματα θα είναι αυτά που ακούστηκαν και όποιοι δεν έρθουν θα είναι παρόμοι.
Στρακοσια Μπρινιόλι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Γιαννούλης χατζησαφί πήλιος
Βίντα Μουκουντι Καλενς Μιτογλου Σισέ
Καρλστροπ Ρότα
Σιμάνσκι Γιονσον Λιούμπισιτς Πινέδα Μάνταλος Γαλανόπουλος
Κοιτά Γκατσίνοβιτς Ελίασον Φερνάντες Αμραμπατ
Γκαρσία Μπαρέιρο Ζίνι Αντιαραουχο
Από πέρσι καλύτερα το λες ...
Το ρόστερ δείχνει σίγουρα καλύτερο και ξέχασες τον Τσούμπερ και τους Τσιλούλη και Κοντονίκο(αν δεν κάνω λάθος έτσι δεν λένε τον άλλο παίκτη που παίρνουμε από Λαμία?).
,Φερνάντες,Ζίνι ,Χατζησαφί και Μήτογλου ή Μάνταλο(ένας από τους Έλληνες χρειάζεται για τις 4 θέσεις γηενών παικτών), ο κόουτς θα πρέπει να κόψει άλλους 2 παίκτες...Άρα ή ένας εκ των Κάλενς ή Σισέ μαζί με έναν μεσοεπιθετικό δεν θα είναι στη λίστα της UEFA - ή και οι 2 αν ο κόουτς βάλει τον Μήτογλου στην λίστα..
Και να δούμε και ποιοι παίκτες θα πουληθούν και τί παίκτες θα έρθουν στην θέση τους.
Το μόνο θέμα εδώ είναι ότι το ρόστερ είναι τεράστιο - 30 παίκτες. Στην λίστα της UEFA μπορούν να μπουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μόνο οι 22 από αυτούς(21 + Γαλανό), που ακόμα και να βγάλεις Τσιλούλη,Κοντονίκο
Γενικά, θα είναι δύσκολο και για τον κόουτς να κρατήσει τσιτωμένους 30 παίκτες στο ρόστερ, θα πρέπει να αλλάζει ενδεκάδες σε κάθε ματς, το βλέπω και δύσκολο να "δέσει" η ομάδα έτσι, δεν ξέρω.
Περιμένουμε να δούμε
Ξεκίνα να βγάζεις. Γιαννούλης, Καρλστροπ και αναμένουμε για Στρακόσια και Κοντά.
Καλό θα είναι να διαβάσουμε πρώτα.
Είπα θα πω τα ονόματα που έχουν ακουστεί για να δείξω το επίπεδο του παίκτη δεν είπα ότι θα έρθουν οι ίδιοι.
Ας δεχτώ το επιχείρημα σου για χάριν της συζήτησης. Πες μου τώρα εσύ ποιον θα φέρει η ΑΕΚ αντί του Καμαρα που αποδεδειγμένα ήθελε. Επίσης αν στραβώσει του Στρακόσια επόμενος στόχος είναι ο Μπάρκας.
Τι άλλο χρειάζεσαι για να καταλάβεις ότι όσα γράφεις ΔΕΝ ισχύουν; Προγραμματισμός δε υπάρχει μόνο λόγια.
Αφού τον τσέκαρε ο Αλμειδα ας έρθει και μακάρι να βγει καλύτερος του Σετιμπε σε απόδοση αν και παιζουν σε διαφορετική θέση
Καλώς ήρθε, το παλικάρι ήταν πάντα κύριος στα μεταξύ μας παιχνίδια και δεν θυμάμαι να προκάλεσε ποτέ. Θυμάμαι μια τρομερή απόκρουση πάνω στη γραμμή με το κεφάλι σε παιχνίδι μας. Λίγο να βελτιώσει το παιχνίδι με τα πόδια και θα βοηθήσει!
Γιουπιιιιι.
Καλορίζικο το παιδί και να πετύχει ευχόμαστε όλοι! Ένα πράγμα όμως δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό με τον μεταγραφικό σχεδιασμό στα στόπερ. Δεν είναι μομφή για τους παίκτες, το τονίζω. Ο Ματίας έχει συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού, με high press (πέρσι το άλλαξε λίγο αυτό) και άμυνα ψηλά. Υποτίθεται θέλει γρήγορο τρανζίσιον και συνεπώς γρήγορα στόπερ. Δεν έχουμε ούτε ένα γρήγορο στόπερ. Ίσως λίγο να είναι ο Κάλενς, μέχρι εκεί. Αυτό δεν έχω καταλάβει. Θα ήθελε ένα στόπερ τύπου Βράνιες, όχι πανύψηλο,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά γρήγορο και δυναμικό.
να το θυμηθείτε ότι με την διάθεση π θα δείξει, θα είναι βασικός μαζί με βίντα. ο μούκου δείχνει βαρύς χωρίς κίνητρο....ίδωμεν...
Καλώς ήρθες στην ΑΕΚΑΡΑ Σισε. Μέσα στο μυαλό σου να έχεις πως έφυγες από τον βόθρο (σε έκραζε και εκραζες όλο το τηγάνι) και όλα θα πάνε καλά!! Τον Ματίας να ακούς ( που γράφει κι ένας φίλος πιο κάτω )!!!
Γενικά μαγκες δεν μαρέσει να γκρινιαζο αλλα ο φετινος μεταγραφικος σχεδιασμος μου θυμιζει εποχες αδαμιδη που περναμε τον τελιωνμενο gudjohnsen και πανηγυριζαμε , εχουμε χασει και θα χασουμε προσεχως 7-9 παιχτες 18αδας και μεχρι στιγμής πηραμε 2 center back που κατα την γνωμη μου ουτε ο callens ουτε ο cisse ειναι καλυτεροι των vyda/moukoudi και 1 τσιλουλι μπαλαντερ αλλαγης
Λεβαταντε Παπε Αμπού......Βενγκαααα.....Βενγκαααα!
Να καλωσορίσουμε τον Σισέ. Μακάρι να φτάσει στα υψηλά στάνταρ που είχε. Μαχητικός, γρήγορος και ιδιαίτερα επικίνδυνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Να δώσει τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό του όπως έκανε και και ο Haji Safi ( που και εκείνος όταν υπόγραψε στην ΑΕΚ χλευαζόταν από Ολυμπιακό). Εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και όλα θα κυλήσουν καλά και στις μεταγραφές που ξεκινούν από αύριο.
Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος.Δεν με ενδιαφέρει ποιον θα πάρουμε αφού είναι εγκεκριμένος από τον Αλμέιδα.Αλλα από τους 80 και παίχτες που έχουν εξετάσει και έχουν καταλήξει στους εκλεκτούς γιατί ανακυκλώνετε τα ίδια ονόματα λες και δεν υπάρχουν άλλοι παίχτες στον κόσμο παρά ο μπρινιολι ο αστρσκοσια ο Σισέ κλπ.Ηλιοπουλε αντέχουμε λίγο ακόμα με υπομονή μετά λύσε τη ζώνη ¿???¿
Οκ καλορίζικος. Εύχομαι να ανταπεξέλθει σε αυτά που θα ζητήσει ο Αλμέιδα. Το ότι έπαιζε στο γαύρο εμένα δεν μου κάνει κάποια αίσθηση, εκτός του ότι έχω αρνητική άποψη για το πώς παίζει. Βέβαια οκ αν έρχεται για συμπληρωματικός αμυντικός δεν μας πειράζει. Ο ανταγωνισμός καλό κάνει. Εύχομαι να είναι υγιής και να μας διαψεύσει πανηγυρικά.
καλώς όρισες στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου
Αν δεν φύγει ο Μουκου και μείνουμε ως έχειν, τότε μιλάμε για αναβάθμιση του αμυντικού ρόστερ όπως και να το κάνουμε, αρκεί να θυμηθεί τον καλό του εαυτό. Η ομάδα φημίζεται ότι ανασταίνει καριέρες.
Εφόσον ήρθε, καλώς ήρθε..ο Ματίας έχει δείξει πολλάκις ότι έχει αυτό το κάτι να παίρνει τα 300% του καθενός.. Μακάρι λοιπόν κ στην περίπτωση του,να του μάθει λίγη μπάλα, γιατί με τη μπάλα στα πόδια είναι επιεικής απαράδεκτος.. κατά ταλλα προχωράμε..Μονο ΑΕΚ
Είναι ένας παίχτης και μια προσωπικότητα που θα πρέπει να παλέψει πολύ για να καθιερωθεί και να μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη για κάποια πολύ αρνητικά στοιχεία που έχει ,αλλά αφού τον επέλεξε το τιμ και έδωσε την συγκατάθεση και ο Αλμέιδα θα θέλει να του βγάλει τα καλά του στοιχεία που τα έχει και είμαι σίγουρος πως ξέρει και εκείνος ότι πρέπει να παλέψει πολύ για όλα αυτά.
Καλώς όρισε!!! Πιστεύω θα τα πάει καλά. Όσοι τον απαξιώνουν είναι πονεμένοι γαύροι ή κλασικοί μίζεροι ΑΕΚτζήδες. Ίδωμεν.
Θα δώσει λύσεις και θα είναι ανταγωνιστικός, καθότι θέλει να αποδείξει πράγματα. Η κατάσταση που αντιμετώπισε στην Τουρκία σίγουρα θα τον έχει κάνει να "σκυλιάσει". Με τα μούτρα στη δουλειά Σισέ και μη φοβάσαι τίποτα!
Καλως ήρθες και ο θεος βοηθός
Θα την πω την αμαρτία μου.Στις καλές του σεζόν στον οσφπ(γράφονταν το όνομα του στα ρεπορτάζ της Λίβερπουλ,Άρσεναλ,Έβερτον,Νιούκαστλ)ζηλευα και ήθελα να έχουμε και εμείς,ένα τέτοιο θηρίο στα στόπερ.Καλώς ήρθες στην ΑΕΚ Παπέ παιχταρά!Και μιας και δεν έφυγες με τον καλύτερο τρόπο απ'τον οσφπ,πιστεύω ότι είσαι αποφασισμένος και διψασμένος να αποδείξεις πράγματα.
Καλώς να ορίσει! Θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι επιλογή του Ματίας, κάτι έχει δει.
Καλώς ήρθες στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να ακούς τον Αλμέιδα και η αξια σου όχι μονο θα ξαναφθάσει το 8 μύρια, αλλά θα πάει στα 18 μύρια!
Αφου αυτος ειναι ο εκλεκτος, καλως να ορισει!
Καλός ήρθες στην καψούρα....αντε μην χάνουμε χρόνο, ο Πελάδο σε περιμένει για εντατικά μαθήματα.