Η Λίβερπουλ είπε όχι στα πετροδόλαρα της Αλ Νασρ, παρά την άκρως δελεαστική πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, διατηρώντας τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στο ρόστερ της.
Αυτό αναφέρει η «TEAMtalk», με την αγγλική ιστοσελίδα να καταγράφει σε σχετικό ρεπορτάζ της την διάθεση της ομάδας από την Σαουδική Αραβία να χρίσει τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό των «κόκκινων» ως διάδοχο του Εϊμερίκ Λαπόρτ.
Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι, πλην της διοίκησης τη Λίβερπουλ, αρνητική ήταν η διάθεση και του ίδιου του Φαν Ντάικ, για να μετακομίσει στο Ριάντ.
Ο 32χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και παράλληλα αποτελεί τον αρχηγό της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

