Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως από την ερχόμενη Τρίτη έως και την Πέμπτη το κεντρικό ΑΕΚ Shop στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κλείσει λόγο μεταφοράς σε νέο χώρο. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ΑΕΚ Shop Νέας Φιλαδέλφειας θα παραμείνει κλειστό από την Τρίτη 18/1 έως την Πέμπτη 20/1 λόγω μεταφοράς στη νέα διεύθυνση Δεκελείας 146.Οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το ΑΕΚ Shop στο Μαρούσι, διεύθυνση Γράμμου 71».
Όπως σας είχαμε ενημερώσει το ΑΕΚ Shop στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν μια από τις εμπορικές δραστηριότητες της ΑΕΚ με τις μεγαλύτερες οικονομικές απώλειες κυρίως λόγο του μεγάλου ενοικίου που δινόταν για τον χώρο. Έτσι η ΠΑΕ αποφάσισε να γίνει μετακόμιση κάπου πιο οικονομικά. Συγκεκριμένα το προηγούμενο ενοίκιο ήταν 7.700 ευρώ ενώ στο νέο χώρο η ΑΕΚ θα πληρώνει 1800 ευρώ. Με δεδομένο πως το νέο AEK Shop είναι δίπλα στην Βυζαντινή Γωνιά, για χρόνια στέκι των οπαδών της ΑΕΚ πριν τους αγώνες, και πολύ κοντά στον ιερό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας οι άνθρωποι της ΠΑΕ αισιοδοξούν πως τα εμπορικά αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

θα περασω αυριο με τις εκπωσεις να αγορασω φανελα φιολουσον
ναι συμφωνω με την μετακινηση του αεκshop μονο που αργησανε χαρακτηριστικα να το κανουν...με αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν να απασχολησουν 5 ατομα με ενσημα εν καιρο κρισης θα ηταν μια καλη κινηση λεω εγω τωρα...παντως και εγω πιστευω οτι καλο θα ηταν η μπουτικ να εχει ταυτοχρονα και καφετερια ο κοσμος παει σε ολες τις αλλες ασχετες καφετεριες γιατι αυτα τα χρηματα να μην πανε κατευθιαν στην παε??
ναι συμφωνω με την μετακινηση του αεκshop μονο που αργησανε χαρακτηριστικα να το κανουν...με αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν να απασχολησουν 5 ατομα με ενσημα εν καιρο κρισης θα ηταν μια καλη κινηση λεω εγω τωρα...παντως και εγω πιστευω οτι καλο θα ηταν η μπουτικ να εχει ταυτοχρονα και καφετερια ο κοσμος παει σε ολες τις αλλες ασχετες καφετεριες γιατι αυτα τα χρηματα να μην πανε κατευθιαν στην παε??
Εκεί που ήταν χωμένο μετά το ζαχαροπλαστείο του Κανάκη για αυτούς που δεν ήξεραν από Φιλαδέλφεια ήταν δύσκολο να το βρουν και το παρκάρισμα λίγο δύσκολη υπόθεση. Πάντως το ενοίκιο ήταν φωτιά, ειδικά για κατάστημα & κτίριο που δεν είναι επί της Δεκελείας!!
re pirovolimeni dinate afta ta hrimata giafto to kotechi thelete kremasma olisa asheti
ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΡΕ ΔΙΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ Η΄ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΡΕ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΟΙΚΟΙΟ 7.700 ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΚ SHOP?????ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ??? Ε ΠΩς ΝΑ ΜΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΕΤΑ............
KALA TA AEK SHOP!!! ΑΛΛΑ....ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ! ΤΟ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ Η ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ....ΑΜΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕ... ΑΥΤΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.... Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ...ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ.... ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΕΚ SHOP...
Den isxyei. Emesa mesw ths epixeirhshs pou ekmetaleyetai to shma (ths opoia h pae einai basikos metoxos) ta lefta pane sthn AEK. Bravo gia thn meiwsh twn leitourgeikwn e3odwn !)
Αφού η ΠΑΕ δεν παίρνει δεκάρα τσακιστή από τις πωλήσεις γιατί βγάζει ανακοινώσεις για το τι κάνουν;! Και το πιο σημαντικό: αφού η ΠΑΕ δεν παίρνει δεκάρα τσακιστή από τις πωλήσεις γιατί εμείς να ψωνίζουμε από τα ΑΕΚ Shop;!