Μία πολύ σημαντική δωρεά έκανε ο Παύλος Παπαϊωάννου στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που λειτουργεί στην OPAP ARENA. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τη δεκαετία 1983-1993, ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια εγκατεστημένος στην Κύπρο, επισκέφθηκε το Μουσείο και πρόσφερε τη φανέλα με την οποία σήκωσε ως αρχηγός το τρόπαιο του πρωταθλήματος 1988-89. Η απονομή είχε γίνει πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο παλιό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στις 22 Οκτωβρίου 1989.
Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και ενισχύσουν τη συλλογή του Μουσείου μας. Όσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ' όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παυλάρα, πάντα πιστός....