Ο Τομ Φαν Βέερτ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ήδη μάλιστα ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο. Ο Ολλανδός φορ με ποστάρισμά του και όμορφα λόγια είπε το αντίο του στην ΑΕΚ, γράφοντας: «Ήταν τιμή μου να παίξω για την ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ για την άνευ όρων στήριξή τους τα τελευταία δύο χρόνια και εύχομαι στο σύλλογο ό,τι καλύτερο για το μέλλον τους».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ευχαριστούμε Τομ, εάν δε σε έπνιγε το άγχος με τις Σέρρες στην πρεμιέρα όλη η χρονιά σου θα είχε πάει εντελώς διαφορετικά. Το πιστεύω.
Η γκολάρα σου στο Βικελίδης θα μνημονεύεται στους αιώνες. Καλή συνέχεια τίμιε Τομ!
ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΣΈ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΌΜ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΊΔΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΈΠΡΕΠΕ ΝΆ ΠΆΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ