Ακόμη ένα όνομα από την Ισπανία εμπλέκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Radio Marca», ο Λουίς Ριόχα βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων».
Πρόκειται για 30χρονο εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στην Αλαβές, έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο αλλά φαίνεται πως θα αποχωρήσει. Στο κόλπο για τον Ριόχα αναμένεται να μπει και η Μπέτις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εφόσον καταφέρει να λύσει τις υποθέσεις των Ντιόπ, Αμπντέ ή Ρόδρι, κάνοντας… χώρο στο ρόστερ της.
Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος εξτρέμ έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης Γ’, Θέλτα Γ και Μαρμπέγια. Το 2018 έκανε το μεγάλο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στην Αλμερία και έναν χρόνο αργότερα η Αλαβές πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ και τον έκανε δικό της. Με την Ντεπορτίβο έχει γράψει 188 ματς με 22 γκολ και 17 ασίστ σε μια πενταετία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!