Δύο φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο το Βέλγιο στο κλειστό της Ζωφριάς, θα δώσει η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Νέων Γυναικών απόψε Τρίτη (11/06, 19:00) και αύριο Τετάρτη (12/06, 19:30). Η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ έχει ως εξής: «Τον κύκλο των φιλικών αγώνων αρχίζει η Εθνική Νέων Γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 Β΄Κατηγορίας (Σόφια 6-14/7).
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει απόψε Τρίτη (11/06, 19.00) και αύριο Τετάρτη (12/06, 19.30) στο κλειστό της Ζωφριάς το Βέλγιο σε δύο παιχνίδια μέσα από τα οποία η ομοσπονδιακή προπονήτρια Κατερίνα Δελή θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες της δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών που ακολουθούν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!