Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Την Τρίτη η κηδεία του Πάρη Δερμάνη

Αύριο, Τρίτη 11 Ιουνίου θα τελεστεί η κηδεία του φροντιστή του Παναθηναϊκού

Αύριο, Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 11:30 π.μ. θα τελεστεί η κηδεία του φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6). Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 11:30 στο Κοιμητήριο Κόκκινος Μύλος (Φιλαδέλφειας 396, Αχαρνές, 13671), εκεί όπου θα δώσουν το παρών πολλοί μπασκετικοί και όχι μόνο φορείς, άνθρωποι του χώρου και φυσικά οι συγγενείς και φίλοι του.

Ο Πάρης Δερμάνης είχε υποστεί σοβαρό καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της παρουσίας των «πράσινων» στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια των πλέι οφ της Euroleague, στην τελευταία προπόνηση πριν το Game 4 και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, εκεί που παρέμεινε για μέρες στη ΜΕΘ. Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από λίγο χρονικό διάστημα κι έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ