Ενόψει του EURO 2024, ο Λιούις Μόργκαν πίστευε ότι δεν θα κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Σκωτίας, παρά την πολύ καλή σεζόν του, με 9 γκολ και 3 ασίστ σε 16 παιχνίδια των Red Bulls της Νέας Υόρκης.
Έτσι λοιπόν, ο 27χρονος ακραίος επιθετικός αποφάσισε να καλέσει τις αδελφές του, στη Νέα Υόρκη, για διακοπές.
Όμως, τη στιγμή που οι αδελφές του έφταναν στην αμερικανική πόλη, ο Μόργκαν λάμβανε ενημέρωση ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκωτίας τον κάλεσε στην αποστολή για το EURO 2024!
Ο Στιβ Κλαρκ είδε τους Λίντον Ντάικς, Μπεν Ντόακ να βγαίνουν εκτός μάχης και, αμέσως, κάλεσε στην αποστολή τον Μόργκαν. Μάλιστα, ο 27χρονος πήρε και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Φινλανδία.
"Ήταν... χαοτικό όλο αυτό που συνέβη. Οι αδελφές μου μόλις είχαν φτάσει στη Νέα Υόρκη και ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο από την Εθνική", εξήγησε στο BBC συμπληρώνοντας ότι χωρίς δεύτερη σκέψη άφησε τις αδελφές του πίσω και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για την Πολωνία όπου βρίσκεται η αποστολή.
Lewis Morgan's sister landed in New York hoping to visit him, but he spent the night at Hampden #BBCFootball pic.twitter.com/pYWngB6f2Q
— BBC Sport Scotland (@BBCSportScot) June 7, 2024
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!