Ο Ολυμπιακός με επιστολή-καταγγελία προς τον Αθλητικό Δικαστή ζητάει την άμεση τιμωρία του Εργκίν Αταμάν, του Δημήτρη Κοντού και του Παναθηναϊκού.
Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι ο Τούρκος προπονητής δυσφήμησε το άθλημα κατά την αποχώρησή του μετά από τη δεύτερη τεχνική ποινή, αλλά και στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, όταν είπε "τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες διαιτητές στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Όλα είναι προκαθορισμένα, καλύτερα να πάω διακοπές".
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε επίσης την τιμωρία του διευθυντή αγωνιστικού τμήματος των πράσινων, Δημήτρη Κοντού, αλλά και την τιμωρία των πράσινων εν όψει του Game 3.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

