Την φανέλα της Ρόμα θα συνεχίσει να φοράει o Ανχελίνιο, αφού οι Ιταλοί ενημέρωσαν πως απέκτησαν τον παίκτη από την Λειψία με μεταγραφή, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του.
Στην ανακοίνωση των Ιταλών δεν αναφέρεται το ποσό που κατέβαλαν, ωστόσο γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με ένα ποσό στα 5-6 εκατομμύρια ευρώ.
Ο 27χρονος κατέγραψε 20 συμμετοχές στην Ιταλία, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, μετρώντας μία ασίστ, ωστόσο η παρουσία του άφησε ευχαριστημένους άπαντες στην Ρόμα, η οποία κινήθηκε άμεσα για να τον αποκτήσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!