Την 6η θέση στο σπορ πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων που διεξάγεται στο Όσιγεκ της Κροατίας κατέλαβε η Άννα Κορακάκη.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό με την τέταρτη καλύτερη βαθμολογία (588), με την 28χρονη να έχει δύο στις πέντε (2/5) επιτυχίες στις πρώτες σειρές, προσπαθώντας να επιστρέψει, όμως, δεν τα κατάφερε. Έτσι, βρέθηκε στη ζώνη του αποκλεισμού και αποχώρησε στην έκτη θέση.
Νικήτρια του αγώνα ήταν η Γαλλίδα Καμίλ Γεντρζεγέβσκι, με δεύτερη την Γερμανίδα Ντορίν Φένεκαμπ, με μόλις μια επιτυχία διαφορά. Επόμενος σταθμός για την Άννα Κορακάκη αποτελεί το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο θα αγωνισθεί την Κυριακή (02/06).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

