Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ο Δημήτρης Λημνιός κλήθηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο στην Εθνική για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα και θα αντικαταστήσει τον Ταξιάρχη Φούντα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο Δημήτρης Λημνιός κλήθηκε από τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Γερμανία στο Μένχενγκλαντμπαχ (Παρασκευή 7 Ιουνίου, 21:45 ώρα Ελλάδας) και με την Μάλτα, επί αυστριακού εδάφους, στο Γκρόντιγκ (Τρίτη 11 Ιουνίου, 19:00 ώρα Ελλάδας).
Ο διεθνής επιθετικός θα αντικαταστήσει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον Ταξιάρχη Φούντα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!