Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας αρνήθηκε να μπει οθόνη για το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα

Η υπόθεση έχει παρασκήνιο

Η εταιρεία CVC που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας, αρνείται να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης, που θα προβάλλει τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Έτσι, γίνεται προσπάθεια από τον Δήμο και τον Ολυμπιακό να εγκατασταθεί σε χώρο που δεν ανήκει στη CVC και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η CVC είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία του νοσοκομείου Metropolitan στο οποίος ο Ολυμπιακός είχε κάνει σφοδρή επίθεση μετά την υπόθεση Χουάνκαρ. Οι ερυθρόλευκοι ουσιαστικά κατηγορούσαν το νοσοκομείο ότι δεν κινήθηκε υπέρ τους ώστε να μην τιμωρηθούν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ