Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ζήτησε να φύγει από τη Νάπολι ο Ντι Λορέντζο

Το επιβεβαίωσε ο ατζέντης του 30χρονου μπακ

Ο Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο θέλει να φύγει από τη Νάπολι και, μάλιστα, έχει ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Νάπολι είναι δυσαρεστημένος, διότι, θεωρεί ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Έτσι, έχει ζητήσει να αποχωρήσει, όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπός του.

Μιλώντας στο TvPlay, ο Τζιφρέντι τόνισε: "Δεν νιώθει αυτοπεποίθηση, οπότε ναι, ο Ντι Λορέντζο είναι έτοιμος να φύγει, ενημερώσαμε τον σύλλογο. Ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις είναι ανοιχτός για πώληση, σε μια καλή τιμή".

Το συμβόλαιο του Ντι Λορέντζο λήγει το 2028 και, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται, για την απόκτησή του, είναι οι Ιντερ, Γιουβέντους και Άρσεναλ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ