Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λουτσέσκου: Στην Αθήνα όλοι προτιμούσαν να κερδίσει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, όχι η ΑΕΚ

 Μίλησε επίσης για παραμελημένη Θεσσαλονίκη, πολιτικές δυνάμεις και διασυνδέσεις 

Σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του βρέθηκε καλεσμένος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας κάνοντας λόγο για παραμελημένη Θεσσαλονίκη, πολιτικές δυνάμεις και διασυνδέσεις . 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες της Αθήνας επένδυσαν όσο ποτέ άλλοτε. Παίκτες, προπονητές με ονόματα. Ο καθένας με διασυνδέσεις και πολιτική δύναμη. Έπαιζε ο ένας με τον άλλον στα playoffs, ήταν πολύ περίπλοκο. O τίτλος που κατακτήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη ήταν όπως σε έναν τελικό. Αν είχαν σκοράρει στις καθυστερήσεις, θα τον είχαμε χάσει. Τα καταφέραμε, πηγαίνοντας από το ένα παιχνίδι στο άλλο.


Για να είμαστε πολύ αντικειμενικοί, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και το αίσθημα ότι είναι συνεχώς παραμελημένοι όσοι ζουν στη Θεσσαλονίκη. Η Αθήνα είναι Αθήνα και αδιαφορεί για τη Θεσσαλονίκη. Έχει δημιουργηθεί μια απογοήτευση προς την Αθήνα, νιώθουμε πολύ έντονα αυτό το συναίσθημα.


Στην Αθήνα υπάρχει μια τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων εκεί. Αν πήγαινες εκεί και ρωτούσες, όλοι θα έλεγαν ότι θα προτιμούσαν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ παρά μια άλλη ομάδα από την Αθήνα».

Μιλώντας για τη διαφορά ελληνικού με το ρουμάνικο ποδόσφαιρο: «Με όλο το σεβασμό, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην αξία μεταξύ του ρουμανικού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα είχε δύο ομάδες στα προημιτελικά του Europa Conference League, η μία προκρίθηκε στον τελικό.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι Έλληνες είχαν μόνιμα ομάδες στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Οι μισθοί φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πόσα έχει ο Μπερνάρ του Παναθηναϊκού, αλλά γύρω στα δύο εκατομμύρια. Στον ΠΑΟΚ, ο υψηλότερος μισθός είναι ενάμισι εκατομμύριο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ