Στον Άρη διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κινείται, με άγριες διαθέσεις, προς τη διαιτητή Στεφανί Φραπάρ.
Η γαλλική εφημερίδα Equipe στάθηκε στο γεγονός ότι η διαιτητής χρειάστηκε την παρέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε και από τον πρόεδρο του Άρη.
Στο άρθρο της γαλλικής εφημερίδας αναφέρεται πως "η Γαλλίδα ορίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και δέχτηκε επιθέσεις. Μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο στον Άρη ο οποίος ηττήθηκε με γκολ στο 97'. Με το τέλος του αγώνα δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να αποχωρήσει από το γήπεδο η Γαλλίδα, ενώ δέχτηκε επίθεση και από τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

