Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βόλεϊ γυναικών: Στην ΑΕΚ η Εύη Γεωργιάδου

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΚ και τις πρώτες δηλώσεις της παίκτριας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εύη Γεωργιάδου. Η 29χρονη (29/08/1995) λίμπερο, ύψους 1,65 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, ύστερα από δύο χρόνια.

Η Εύη Γεωργιάδου αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2021/22. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Λαμία, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στον ΑΟ Θήρας.

Η Εύη Γεωργιάδου μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή μου σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ να πετύχουμε όλους τους στόχους ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ