Στο στόχαστρο της Σαμπντόρια έχει μπει ένας 17χρονος αμυντικός, ο Δημοσθένης Κακούλης, σύμφωνα με το arcadia-sports.gr
Ο νεαρός στόπερ αγωνίζεται στην Κ17 του Αστέρα, έχοντας περάσει και από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, και με τις εμφανίσεις του έχει μπει στα ραντάρ των Ιταλών. Φέτος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Κ17, που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, χάνοντας 2-0 από τον Ολυμπιακό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ιταλικές ομάδες ρίχνουν τα δίχτυα τους στις ακαδημίες των Αρκάδων, καθώς αρκετοί παίκτες, όπως οι Ψεύτης, Κυριακόπουλος, Αντζουλάς, έχουν μετακομίσει στην Ιταλία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!