Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ έδωσαν μάχη από την αρχή της σεζόν με στόχο την πρωτιά στην Premier League και, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει το προβάδισμα, αφού βρίσκεται στην κορυφή, σε απόσταση δυο βαθμών από τη δεύτερη Άρσεναλ.
Μιλώντας στο Sky Sports, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στη σκλήρη μάχη που δόθηκε φέτος και προειδοποίησε πως αυτή η κόντρα θα έχει και... συνέχεια.
Όπως τόνισε ο Καταλανός τεχνικός: "Η Άρσεναλ στέλνει το μήνυμα για το μέλλον και εμείς το λαμβάνουμε. Έχω λίγα πράγματα δεδομένα στη ζωή μου, όπως το να ξυπνάω το πρωί και να πηγαίνω για ύπνο τη νύχτα.
Το άλλο σίγουρο; Με την ηλικία που έχουν, τον προπονητή που έχουν, με τον τρόπο που παίζουν στις δύο τελευταίες σεζόν, θα μείνουν εδώ για μεγάλο διάστημα.
Για αυτό το λόγο έχουμε πάρει το μήνυμα".
Pep Guardiola on the certainty of waking up in the morning, going to sleep at night… and Arsenal continuing to push Manchester City in the seasons to come under Mikel Arteta.
— Melissa Reddy (@MelissaReddy_) May 18, 2024
Full interview on Super Sunday Matchday pic.twitter.com/PCKbgC8HfA
Στη συνέχεια, ο Γκουαρδιόλα είπε πως "ό,τι και αν συμβεί, αν δεν ετοιμαστείς για να τους ανταγωνιστείς, θα πάρουν τη θέση σου.
Ξέρω τον Μικέλ, ξέρω την ομάδα, ξέρω την Άρσεναλ ως οργανισμό. Ξέρω τον Μικέλ, είναι άκρως ανταγωνιστικός. Ξέρω την χημεία μας, οτιδήποτε συμβεί ή σε όποια θέση και αν βρίσκεται με την Άρσεναλ, θα τα καταφέρει".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

