Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Το τελευταίο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της σεζόν έφτασε και το πρωτάθλημα παίζεται ακόμη. Και θα παίζεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Είναι η πρώτη Κυριακή που η ΑΕΚ δεν είναι φαβορί αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αύριο θα ξέρουμε αλλά ήδη ξέρουμε το πιο σημαντικό. Και την Δευτέρα θα υπάρχει μια πανίσχυρη ΑΕΚ. Πρωταθλήτρια ή δεύτερη με ένα βαθμό λιγότερο από μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη της.
Διαβάστε τη συνέχεια από τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παιδιά εγώ που ξέρω και 2 πράγματα παραπάνω..
Όταν έχεις σχεδόν 20 ημέρες για προετοιμασία για το ματς όλης της σεζόν για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και έρχεται το ματς και η η ομάδα σου είναι εξαφανισμένη απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που έπαιζε συνεχόμενα πολύ απαιτητικά ματς ε βρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κατά την γνώμη μου παιδιά εγώ πιστεύω όπως είχα πει ότι το πρόβλημα στην ΑΕΚ μας είναι ότι το στυλ παιχνιδιού του Ματίας Αλμέιδα που θέλει επιθετικό ποδόσφαιρο με πίεση με τρεξίματα δεν μπορούν να το υποστηρίξουν οι συγκεκριμένοι παίκτες..
Ιδέα δεν έχεις Μάνο, ασχολείσου με το μπαντμιγκτον
Αδερφέ Μάνο, μαλλον φαίνεται ότι δεν ξέρεις 2-3 πράγματα παραπάνω.
Οι παίκτες είναι 90% ίδιοι με πέρσι + Πονσε, Λιουμπι, Πηλιος κλπ
Το επιθετικό πειστικό ψηλά ποδόσφαιρο πάει στην ομάδα και στους παίκτες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Απλά ο Ματιας στα ματς των playoff με μπαορκ έπρεπε να παίξει πιο συντηρητικά μετά το προβάδισμα, ειδικά στην τουμπα αντι να βγαλει Ροτα και Πονσε κ να βαλει Λιβαι και Τσουμπερ, έπρεπε να βάλει 5ο αμυντικο και Λιουμπι ή έστω Τσουμπι στο κέντρο.
Θα ημασταν πρωταθλητες πριν ένα μήνα...
Τι εννοείς εγώ ξέρω ? Είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ? Έχεις αγωνιστεί σε κάποιο επαγγελματικό επίπεδο και όχι ερασιτεχνικό? Εγώ που έχω αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο ο αγώνας με τον γαύρο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο όσο και να μας ποναει που το λέω. Η 17 μέρες απραξίας είναι πάρα μα πάρα πολλές σε αυτό το επίπεδο και σωματικά αλλά και στο θέμα μυαλού. Οι μύες η ένταση η οργάνωση η αντίληψη η αθλητικοτητα θέλουν Ρυθμό και όχι σε προπονητικό χαρακτήρα. Ο γαύρος είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρυθμο και μετα όσο περνούσε η ώρα ήταν ακόμη καλύτερος και χειρότεροι εμεις. Άρα φίλε μου δεν ξέρεις ούτε ένα αλλά ούτε 2 πράγματα. Ο χρόνος στο επαγγελματικό επίπεδο και Ρυθμός παίζει μεγάλο ρόλο.
Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Καλλιθέας όταν ήταν παλιά στην Α εθνική και είμαι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ..
Ήμουν από τους πρώτους που ήμουν μέσα στο γήπεδο του Θρασύβουλου στην Χασιά στην Γ εθνική με τον Μανδραίκο..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Φίλε οι παίκτες μια χαρά ρυθμο είχαν απλά ο Ματίας Αλμέιδα με τούς συνεργάτες τού το έχασαν με αυτές τις 17 ημέρες μίνι ειδική προετοιμασία για το ματς όλης της σεζόν που ήταν με τον Ολυμπιακό..
Έπρεπε να δώσει παραπάνω ημέρες ξεκούραση στους παίκτες και το λέω αυτό συγκεκριμένα γιατί έβλεπα όλους τούς παίκτες μας και ήταν έδειχναν κουρασμένοι εξαντλημένοι και δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν..
*Με λίγα λόγια για να μήν κουράζω το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ μας είναι ότι τό στυλ παιχνιδιού του Ματίας Αλμέιδα που θέλει επιθετικό ποδόσφαιρο με πίεση με τρεξίματα χρειάζεται μεγάλους παιχταραδες που δεν έρχονται στην Ελλάδα και χρειάζεται μεγάλο βαθύ ρόστερ..
Δεν βγαίνει δεν το σηκώνει η ΑΕΚ μας με αυτά τα δεδομένα με αυτό το υλικό για αυτόν τον τρόπο δουλειάς που θέλει να δουλεύει ο Ματίας Αλμέιδα..
Μάνο είμαι βέβαιος οτι οι πόρτες της Καλλιθέας του Θρασύβουλου και του Μανδραϊκού είναι ορθάνοιχτες να προσφέρεις τις γνώσεις σου. Απο εκεί και πέρα, αν εσύ θεωρείς οτι αυτό το στυλ παιχνιδιού που έδωσε νταμπλ πέρσι, εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη απέναντι σε ομάδες απο πρωταθλήματα 1000 χρόνια μπροστά και έφερε την ΑΕΚ να κρατά στα χέρια της δεύτερο συνεχόμενο τίτλο φέτος, τότε λυπάμαι αλλά μάλλον κρίνεις μόνο εκ του αποτελέσματος πράγμα που σημαίνει "όπου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φυσάει ο άνεμος".
Έχει παίξει πολλά χρόνια playstation και ξέρει!
Καντου τα διφραγκα γιατι δεν την εχει μυρισει ουτε με μασκα οξυγονου.
Συμφωνώ 100%, καμιά προπόνηση, ακόμη και η πιο σκληρή και κανένα φιλικό, δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα κανονικό αγώνα. Πχ το ΑΕΚ-Σερρες 1-1, αν ήταν φιλικό θα είχε λήξει 5-1, έληξε 1-1 επειδή ήταν κανονικός αγώνας και υπήρχε άγχος απο μας και 101% από τις Σέρρες. Η ελειψη κανονικών αγώνων, φαίνεται και στην αρχή της σεζόν, που χρειάζεται να παιχθούν κάποια ματς, για να ρολάρει η ομάδα.
Μάνο...Δεν σε λέω φίλο ή κάτι παρόμοιο απλά γιατί δεν σε ξέρω. Δύσκολα γράφω αλλά για σένα θα κάνω μία εξαίρεση.Εισαι μεγάλος μυρωδιάς/Άμπαλος (και ας λες σε άλλα ποστ ότι έχεις παίξει σε υψηλό επίπεδο..ναι ναι τα έχω διαβάσει τα σχόλια σου ή πολύ απλά αλλόθρησκος. Δυστυχώς το site σου δίνει την δυνατότητα να γράφεις ότι βλακεία θέλεις γιατί όντως ότι γράφεις( το οποίο είναι copy/paste) είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει σε υψηλό επίπεδο αλλά γουστάρω να βλέπω την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚΑΡΑ να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.Στο παιχνίδι με τον Βαζελο ήμουν μέσα, όπως και σε άλλα, και έβλεπα την ΑΕΚΑΡΑ που λατρεύω. Με τον ολυμπιακό τον έβλεπα σπίτι με τα μωρά και είχα ξενερώσει . Όχι γιατί χάσαμε μόνο αλλά γιατί δεν παίξαμε καλά και όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει ότι παίζει και ο αντίπαλος μπάλα και αν δεν είσαι στην μέρα σου , όσο προετοιμασία και να έχεις κάνει απλά χάνεις.Τελος για να μην κουράζω άσε την ομάδα ΜΑΣ ήσυχη .
Και εγώ θέλω να παίζει η ΑΕΚαρα μας μπαλαρα και να κερδίζει..
Απλά εγώ κάνω πολύ σκληρή κριτική για το καλύτερο για την ΑΕΚ μας..
Τώρα για όλα τα υπόλοιπα που λες για μυρωδιάς για αμπαλος και κλπ και με προσβάλεις δείχνεις πόσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαμηλό επίπεδο έχεις..
Και να σου ζήσουν και γερά δυνατά να είναι τα μωρά σου..
Μάνο εγώ ξέρω δύο περισσότερα από εσένα, άκουσε με, όλες οι ομάδες πληρώνουν τα λάθη τους και το πρωτάθλημα θα το πάρει αυτή που θα κάνει τα λιγότερα και θα μαζέψει περισσότερους βαθμούς.
Και να σου πω και κάτι, ο Ματίας ξέρει καλύτερα και από τους δυο μας, στο λέω εγώ που ξέρω περισσότερα από εσένα.
Ειδα στον υπνο μου οτι ο Αρης θα κερδισει 2-1 και θα υπαρχει και χαμενο πενατλυ. Παμε μωρη ΑΕΚΑΡΑ
στο 95 με τον βιερινια
Με λιγα λογια οταν λες οποιος εχει περισσοτερους βαθμους ουτε ισσοπαλια δεν βλεπεις στο χαριλαου
Αδέλφια όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων έχουν τα κόμπλεξ τους.
Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από αυτά όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο.
Οι γαύροι περηφανεύονται για τα πρωταθλήματά τους όμως μέσα τους νιώθουν το βάρος της κλεψιάς.
Εμείς από την άλλη αισθανόμαστε πανευτυχείς με ένα double και θεωρούμε την φανέλα με το δικέφαλο χορτάτη.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Μελισσανίδης με την αγία Αγία Σοφιά μας έβαλε πάλι μέσα στο παιχνίδι της κυριαρχίας.
Ας δείξουμε λοιπόν και εμείς σαν οπαδοί της ομάδας με τις περισσότερες αξίες στην Ελλάδα και είσαι στον κόσμο ότι διαφέρουμε.
Για μένα πρέπει πάντα να χειροκροτούμε την ομάδα δεν πρέπει να ποτέ να αισθανόμαστε χορτασμένοι.
Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το κάνουμε αυτό αλλά για μένα εκεί είναι ο δρόμος.
Αυτά φιλαράκια μου.
Πάμε αύριο να χειροκροτήσουμε τα παλικάρια μας.
Και ας ελπίζουμε ότι αυτοί που κρατούν τα ηνία θα ενισχύσουν την ομάδα σε όλες τις πτυχές για να κυριαρχήσουμε και στο γήπεδο και ηθικά και οπαδικά και παντού.
Ως και ο Droit,που συνηθως του φταινε ολα και μιζεριαζει,τελικα εγραψε ενα απο τα πιο ωραια σχολια,τωρα στα δυσκολα.Μπραβο φιλε κρατα το ετσι,Ενωσιτικα.
100% σωστη η ανάλυση... απογοήτευση μπορεί να υπάρχει. Ντροπή όμως ΠΟΤΕ για αυτή την ομάδα.
Θα πρέπει να Νιώθουμε
τοση μεγάλη χαρά, ευλογία που ζήσαμε στα 100χρονα αλλα και ΠΕΡΗΦΆΝΙΑ για όλα αυτά που αντιπροσωπευει η αιωνόβια ΑΕΚΑΡΑ μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΠΟΤΕ Ντροπή για την ΑΕΚ... οσο για το 2013 η Ντροπή είναι σε αυτούς που την παράτησαν και την εκμεταλλευτηκαν
Η ΑΕΚ σημαίνει ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ και αντιπροσωπεύει την ΠΕΡΗΦΆΝΙΑ ολων αυτων που εφυγαν το 1922 και ήρθαν στην Αθηνα
ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ...ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΒΑΖΟΥΝ Κ ΤΟ 2018
ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΗΡΑ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ
Εντάξει εσύ μην πανηγυρίσεις, άσε εμάς, εσύ να κάτσεις να κλάψεις!
αδερφε ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω!!!! θα ντραπω για εναν γραφικο και μλκ προπονητη αλλης ομαδας αν χασω στα σημεια το πιο ανταγωνιστικο, οπως λενε ολοι και οι ιδιοι οι αντιπαλοι, πρωταθλημα?? Γιατι μας το χε κανεις ταμενο και δεν το θυμαμαι?? Αμα θελεις να ντρεπεσαι βρισκεις λογους, αλλα κρατα την ντροπη για σενα κι ασε την ομαδα ησυχη!!!!! Εγω για την ΑΕΚ δεν ντραπηκα ποτε, ουτε φυσικα οταν βρεθηκε στα ερασιτεχνικα, γιατι η ΑΕΚ ειναι με Α οπως λεμε Αξιοπρεπεια!!!!!!!!!!
Αν υπήρχαν σοσιαλ ο Μπάγεβιτς θα είχε φύγει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1991 όταν με κακό ποδόσφαιρο και πολλές γκελες βγήκαμε τρίτοι. Δίνουμε μεγάλη σημασία τί λέει το μεγάλο σύγχρονο καφενείο. Αν η ΑΕΚ πάρει τελικά αυτό το πρωτάθλημα και κάποιος που δηλώνει υποστηρικτής της στεναχωρηθεί έχει την αμέριστη συμπάθεια μου για το πρόβλημα του αλλά μέχρι εκεί δεν θα πιάσουμε και κουβέντα υπάρχουν ειδικοί για αυτό.
Αδελφέ ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξουμε μυαλά σε κάποιους. Ας αναλογιστούν όμως ότι αν παίζαμε την Τετάρτη με Λαμία και τελευταία αγωνιστική με Ολυμπιακό (ο ΠΑΟΚ κανονικά με ΑΡΗ) τότε θα είμασταν 1 βαθμό μπροστά και θα θέλαμε και οι 2 νίκη, με τους βασικούς αντιπάλους του ο καθένας για να πάρει το πρωτάθλημα. Οπότε..... όλα είναι θέμα κλήρωσης. Επίσης εαν δεν υπήρχαν οι αλλόγιστες αλλαγές του προγράμματος ΔΕΝ θα είχε ο ΠΑΟΚ 3 συνεχομενα ντέρμπυ στην έδρα του και να βρεί έναν Ολυμπιακό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εξαντλημένο από τα μπουζούκια της πρόκρισης
Εξαντλημένο και πρόθυμο.
Όχι, κάποιος, αλλά κάποιοι θα στενοχωρηθούν. Είναι αρκετοί και προσπαθούν να υποβαθμίσουν κάθε επιτυχία και να εκμηδενίσουν κάθε προσπάθεια που γίνεται.Κομπλεξικοί είναι.
Η ομαδα κάνει σοβαρό πρωταθλητισμό εδώ και 2 σερί χρόνια από την έλευση του αλμειδα και μετά .
Το πρωτάθλημα του 18 πχ ήταν μια χρονια ‘φωτοβολίδα ‘ αφού την επόμενη τετραετία βγαίναμε τρίτοτεταρτοι ..
Μόνο και μόνο για αυτό αξίζει να χειροκροτήσουμε όλους τους παίκτες κ τον προπονητή .
Το καλοκαίρι πρέπει να αναβαθμιστούμε σε αρκετές θέσεις αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε μετά το ματς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της Κυριακής .
Όσον αφορά το άλλο ματς της Κυριακής ,η ελπίδα πέθαινει τελευταία και πιστεύω πως η μοίρα και η τύχη μας χρωστάει και εμάς ένα δώρο ,αλλά πέρα από συναισθηματισμούς τα ορκ πιστεύω θα περάσουν .
Ο Άρης είναι ο αιώνιος αντίπαλος του παοκ οκ ,αλλά οι παίκτες του είναι ολοι μισθοφόροι και οι περισσότεροι ξένοι και στα μάτια τους το παιχνίδι της Κυριακής είναι βαθμολογικά και αγωνιστικά αδιάφορο,ενώ ο τελικός κυπέλλου είναι το παιχνίδι της χρονιάς τους και αυτών και ολοκλήρου του συλλόγου τους .
Αλλά είπαμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία .
Μακάρι ποδοσφαιρικός θεός να κάνει το θαύμα του
Παιδια εγω θα μιλησω για τον αγωνα με τον Ολυμπιακο , απο αυτη την ηττα μερικοι εδω τα εχετε ισοπεδωσει μιλαμε , πρωτα πολλα οταν ειπε ο Κετσε οτι η ομαδα δεν ειχε ρυθμο , δεν το ειπε για δικαιολογια , αλλα αυτο το εχουμε θυμηθειτε το 2018 μετα τον αποκλεισμο απο την Ντιναμο Κιεβου και ειδικα με τις δυο διακοπες η ομαδα τοτε αρχισε να μην τραβαει , τωρα αυτο εγινε θυμηθειτε πριν την πρωτη διακοπη λογο εθνικης ειχαμε παρει φορα και ρυθμο οταν επιστρεψαμε , ειχαμε χασει τον ρυθμο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας , και αυτο το ηξερε ο Αλμειδα , θα το πω και ας ειναι σκληρο εγω το περιμενα οτι θα χαναμε απο τον Σκατογαυρο για τον λογο του ρυθμου της ομαδας , εννοειται οτι ηθελα να νικησουμε και να κλειδωσουμε το πρωταθλημα εκει στο καραισκακη , το πλανο που ειχε ετοιμασει ηταν να μην δεχτουμε γκολ να κρατησουμε και απο το 70 και μετα να πεταξει Τσουμπερ και Αμπραμπατ στα τελευταια 15-20 λεπτα του αγωνα μπας και το παρει το ματς δεν του εκατσε για μια απροσεξια στην αμυνα το δεχτηκαμε το γκολ , τωρα καποιος θα πει γιατι παρεταξε ετσι την ομαδα στην αρχη , εγω λεω οτι ο Αλμειδα δεν μας εχει συνιθησει να παιζει με αμυντικο συστημα 5-3-2 η 5-3-1-1 , οπως να εχει εγινε το ματς , αγαπαω την ομαδα , και γενικα η ΑΕΚΑΡΑ ειναι πιο πανω απο τους τιτλους η ΑΕΚ εχει αυτη την ιστορια πριν καλα καλα γεννηθει αυτο ειναι το σημαντικο η Ιστορια της , εννοειται οτι το αξιζουμε αν το παρουμε το πρωταθλημα , αλλα μετα απο εμας οντως ο παοκ το αξιζει οσο και να μην τον θελουμε να το παρει απο τους αλλους δυο κοκκινους-πρασινους γαυρους καλυτερα ο παοκ , και για μια ακομη φορα τους αφηνουμε να βλεπουν φαντασματα και να λενε αερολογιες του τυπου ειμαστε κιτρινη παραγκα αλλα βλεπουν το αντιθετο στα χρονια της παραγκας του ολυμπιακου δεν εχουν παιχτει ετσι πρωταθληματα , αυτα αδερφια αυριο οτι και να γινει εμεις την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ και την ΙΣΤΟΡΙΑ που εχει αυτα εχουν σημασια , δοξα το θεο πρωταθληματα και κυπελλα καθε χρονο θα διεξαγονται ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Όπως λέει ο Κέτσε στο άρθρο του, που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, η κατάκτηση του τίτλου είναι δευτερεύουσας σημασίας μπροστά σε αυτό που έχει κατακτήσει η ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια, δηλαδή ΟΜΑΔΑ....
Καλησπέρα. Έχω διαρκείας στη Θύρα 40 και δε θα μπορέσω να έρθω γήπεδο αυριο. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει μύνημα στο ,mail μου geodiamaful@hotmail.com.
Μιας και μιλάμε για ντροπή, πολύ καλά τα λέει το άρθρο, αλλά ας μη ντραπουμε να πούμε το προφανές. Είναι παταγωδης αποτυχία να μην πάρουμε πρωτάθλημα. Είναι κακό αυτό? Όχι, έτσι είναι ο αθλητισμός, όταν το πρωτάθλημα παίζεται καθαρά, υπάρχει και η αποτυχία. Να μη το ωραιοποιουμε όμως κιόλας. Αν το χάσουμε, θα το έχουμε χάσει από μια ομάδα με χειρότερες μονάδες και μικρότερο βάθος, όπου πήγε και πιο μακριά στην Ευρώπη. Ο βαζελος όπου όλη τη χρονιά είναι χειρότερος μπορεί να πάρει κύπελλο,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ο γαύρος έχει καταφέρει να κάνει το μέχρι πρότινος ακατόρθωτο σε χρονιά που επίσης φαινόταν ότι θα πήγαινε κατά διαόλου. Και εμείς? Δεύτεροι, χωρίς τίτλο και έξω από την Ευρώπη από το Δεκέμβριο. Ας αποδεχθούμε λοιπόν την αποτυχία γιατί αν θεωρούμε ότι είμαστε καλύτεροι από τους άλλους οι οποίοι εν τέλει θα έχουν καταφέρει περισσότερα, δε θα βελτιωθούμε ποτέ.
Ετσι οπως ηρθαν τα πραματα Κυριακη βραδυ απο τις 8 μεχρι τις 10 και...., θα ξερουμε αν θα ειναι επιτυχημενη η χρονια ή οχι, τα λαθη τα γνωρισουν αυτοι που πρεπει και θα διορθωθουν... υπομονη μεχρι τοτε ολοι μας , η Θεσσαλονικη βραζει...θα ειναι πολυ δυσκολη μερα και νυχτα αυριο εκει... μου φαινεται οτι στις 29 Μαιου φοβουνται μακελειο αλλα βλεπω να γινεται....
Το μακελειό που φοβούναι το χρησιμοποιούν ως μοχλό πίεσης οι ελεεινοί και τρισάθλιοι παοκτζήδες. Τα άτομα που στηρίζουν τους δολοφόνους και που έχουν μάθει ότι διαχρονικά το κράτος θα κάνει τα στραβά μάτια στα εγκλήματα και τις παρανομίες τους. Επειδή είναι τόσο ακοινώνητοι και ψηφίζουν en bloc με γνώμονα τα συμφέροντα του παοκ, όλοι τους κάνουν πλάτες. Διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις φρόντιζαν τον παοκ ενώ οι αξιωματικές αντιπολιτεύσεις έταζαν στον παοκ. Μέχρι και παίκτες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ''έκλεβαν'' από άλλες ομάδες για να μπορούν πολιτικοί να μιλήσουν ανενόχλητοι στη δεθ.
Έτσι και τώρα αυτά τα ταγάρια απειλούν ότι θα χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα αν ο Άρης τους κοντράρει στα ίσια. Ήδη έχουν προγραμματίσει πορεία (παρ'όλο που απαγορεύεται) και κανένας δεν έχει αντιδράσει. Κατά τα άλλα ο Αλμέιδα τους πείραξε που άρπαξε από το λαιμό έναν από αυτούς που του την έπεσαν.
Mark19 ειναι απιστευτο πως γινεται εσυ και οσοι κουβαλανε τα ιδια μυαλα με εσενα, να δισβαζετε αρθρα σαν κσι αυτο και να μην αντιλαμβανεστε λεξη. Εχετε βαλει σημαια τη λεξη αποτυχια για φετος και δεν βλεπετε την ουσια. Δε κοιτατε να βελτιωθειτε εσεις πρωτα σαν ανθρωποι και αφηστε τον Αλμεϊδα και την ΑΕΚ να κανουν τη δουλεια τους.
Καταρχάς το άρθρο το χρησιμοποιώ σαν αφορμή για το σχόλιο μου, όπως είπα δε διαφωνώ με αύρα που λέει, απλά προσθέτω...Κατά δεύτερον δεν καταλαβαίνω το πάει να πει εδώ και οι "όμοιοι" μου ότι έχουμε κάνει σημαία τη λέξη αποτυχία. Το να το πάρουμε δε θα είμαι επιτυχία? Ε το να μη το πάρουμε θα είναι αποτυχία ειδικά αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Κατά τρίτον δε σου επιτρέπω να με κρίνεις σαν άνθρωπο, δε με ξέρεις και το ότι διαφωνείς με την άποψη μου δε σου δίνει το δικαίωμα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με κατακρίνεις
Μπορεί να προκύψει χειρότερη εξέλιξη από το πώς έχουν πάει τα πράγματα για την ομάδα μας τις 3 τελευταίες αγωνιστικές;
Ναι, μπορεί αν συνδυαστεί το να πάρει βαθμό ή βαθμούς ο Άρης και δεν πάρουμε τη νίκη εμείς!
Θα μου πείτε γίνονται αυτά τα πράγματα; Αν έχεις ζήσει και θυμάσαι το γκολ του Νατσουρα πριν από 20 χρόνια στο έτοιμο και κατάμεστο να πανηγυρίσει πρωτάθλημα ΟΑΚΑ, τότε απαντάς ότι γίνεται.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πρέπει λοιπόν να προσέξουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το καθήκον μας χωρίς να έχουμε τα αυτιά μας και το μυαλό μας στη Θεσσαλονίκη και ας αφήσουμε τον Άρη να κάνει τη δουλειά του.
Μπορεί να προκυψει και χειρότερη εξελιξη ναι .. μπορει να ειναι το αλλο ματς 1-0 στο 80 και να ληξει 1-2
και επειδη ειμαστε ΑΕΚ και εχουμε ζήσει πολλά τετοια , εγω για να προστατεψω την ψυχικη μου υγεία ειμαι προετοιμασμένος μεχρι κ για αυτο το ενδεχομενο, αν και απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα η φαση παει για μια σχετικα ευκολη νικη του παοκ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
η αλήθεια ειναι οτι στο 3-2 εκεί χάθηκε ουσιαστικά και φυσικά ο Ματιας και ο Μελ το γνωριζουν
Έτσι είναι Κώστα, το πρωτάθλημα τελειώνει σε 26 αγώνες και η ΑΕΚ είναι ήδη η μεγάλη πρωταγωνίστρια ομάδα, δεδομένου ότι υπερτερεί στην ισοβαθμία από όλες τις άλλες.
Αύριο θα είναι μια μεγάλη γιορτή στην Αγιά Σοφιά και στη λήξη του αγώνα θα δώσουμε σε παίκτες και προπονητή, δίκαια το θερμό μας χειροκρότημα για την συνολική τους πορεία όλης της χρονιάς.
Από τα καλύτερα σφηνάκια εύγε Κωστή…αυτό ακριβώς ντροπή πάψαμε να νιώθουμε για την ΑΕΚ μας χρόνια τώρα..τώρα όλοι εσείς εάν όλα εχόντων των πραγμάτων πάνε κατά ευχήν και είμαστε πρωταθλητές την Κυριακή.Μην πανηγυρίσετε εμείς θα το χαρούμε με την ψυχή μας γιατί το αξίζουμε όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ….