Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει μετά τον κοροναϊό η Καίτη Φίνου, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της, ενώ ανέφερε ότι κάνει σκέψεις της να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο γηροκομείο.
Μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» η ηθοποιός περιέγραψε, ότι μετά τον long-covid, «σάπισαν τα δόντια της και έπεσαν τα μαλλιά της και τα νύχια της».
Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε στην εκπομπή ότι δεν έδινε συνεντεύξεις γιατί αισθανόταν άσχημα για την εμφάνισή της. «Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ με τα προβλήματα που είχα. Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και υπάρχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα - αν προλάβω να μην τυφλωθώ. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη χτενίζομαι και βγάζω τούφες. Ρωτάει πολύς κόσμος "πού βρίσκει τα λεφτά και βάζει δόντια"» ανέφερε.
Όσο για τη βοήθεια που δέχεται, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Σπίτι του Ηθοποιού αλλά και σε έναν πρώην σύντροφό της, ο οποίος αν και έχουν χωρίσει, την ενισχύει οικονομικά.
Σχετικά με αυτό, η Καίτη Φίνου είπε: «Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι στο στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μη μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει ερκοντίσιον, ανάλογα με τον καιρό την εποχή. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς».
Τέλος, η ηθοποιός είπε για τον πρώην σύντροφό της: «Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον Covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε. Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

