Επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στο τουρνουά της Βασιλείας ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Στεφ έπαιξε στο Swiss Indoors (ATP 500) το 2018 και το 2019, αλλά στη συνέχεια επέλεξε να αγωνίζεται την ίδια εβδομάδα στη Βιέννη, όπου εμφανίστηκε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.
Οι Ελβετοί, ωστόσο, ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο Τσιτσιπάς, μαζί με τους Αντρέι Ρούμπλεφ, Κάσπερ Ρουντ και Χούμπερτ Χούρκατς, θα κάνει την επανεμφάνισή του στην πατρίδα του Ρότζερ Φέντερερ, στο τουρνουά που θα διεξαχθεί 19-27 Οκτωβρίου.
Το 2018 ο Στέφανος είχε χάσει από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά, ενώ έναν χρόνο μετά ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον Φέντερερ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

