Όπως είχαν προαναγγείλει τα μέσα της πατρίδας του, ο Ντόμινικ Τιμ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής σεζόν. «Η σεζόν 2024 θα είναι η τελευταία μου», ανέφερε ο νικητής του US Open 2020. «Υπάρχουν λόγοι πίσω από την απόφαση και βασικά ο καρπός μου, που δεν είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι και όπως θα ήθελα να είναι. Και δεύτερον, τα εσωτερικά συναισθήματά μου. Σκεφτόμουν αυτή την απόφαση για πολύ καιρό. Σκεφτόμουν πολύ προσεκτικά και σκεφτόμουν και το συνολικό ταξίδι μου ως παίκτης, που ήταν απίστευτο. Είχα επιτυχία, κέρδισα τρόπαια που δεν ονειρευόμουν. Οπότε το ταξίδι ήταν απίστευτο, τα σκαμπανεβάσματα, όλα ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είμαι ευγνώμων, αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτή τη απόφαση είναι η μόνη σωστή. Είμαι ικανοποιημένος με αυτή και είμαι ενθουσιασμένος για όσα έρχονται».
Ο Τιμ είναι μόλις 30 ετών και τραυματίστηκε στο χέρι πριν από τρία χρόνια. Μετά από πολύμηνη απουσία ξεκίνησε μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει σε τοπ επίπεδο, αλλά ήταν αδύνατον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

