Τραγωδία για την οικογένεια Μπαμπαγκίντα. Σε αυτοκινιτιστικό δυστύχημα σκοτώθηκε ο Ιμπραήμ Μπαμπαγκίντα ενώ μάχη για τη ζωή του δίνει ο Τιγιάνι. Στο ίδιο όχημα επέβαιναν η σύζυγος του Τιγιάνι και ένας υπάλληλος της οικογένειας. Αμφότεροι νοσηλεύονται.
Το δυστύχημα έγινε στον δρόμο από την Καντούντα στη Ζάρια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τιγιάνι έχει τις αισθήσεις του αλλά η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή. Ο Ιμπραήμ σκοτώθηκε επί τόπου. Ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός της οικογένειας και είχε παίξει 36 φορές στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας.
.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

