Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στην Ίντερ έως το 2029 ο Λαουτάρο!

Κάτοικος Μιλάνου θα παραμείνει ο αρχηγός της Ιντερ, μιας και επήλθε συμφωνία με τους Νερατζούρι για την ανανέωση της συνεργασίας τους

Ο Μαρτίνες είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, ενώ ήταν κάτι που είχαν δηλώσει ανοιχτά -επίσης- τόσο ο Μπέπε Μαρότα όσο και ο Χαβιέρ Ζανέτι. Τελικά, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μάλιστα οι όροι ήταν αυτοί που ήθελαν αμφότεροι.

Διότι ο «Toro» θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2029, κάτι που επιθυμούσαν οι «νερατζούρι», ενώ ο ίδιος θα λαμβάνει το ποσό που ήθελε, δηλαδή 9 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν στο τέλος της σεζόν και πριν αποχωρήσει για την πατρίδα του ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Copa America.

Ο Μαρτίνες αγωνίζεται εδώ και μία εξαετία στην Ίντερ, έχοντας μέχρι σήμερα 280 εμφανίσεις με 138 γκολ και 41 ασίστ. Τη φετινή σεζόν είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 23 τέρματα σε 31 αγώνες, αποτελώντας έναν ποδοσφαιριστή βαρόμετρο στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ