Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2026 με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος Χάντμπολ, Φρεντερίκ Μπουζόν.
Ο Γάλλος προπονητής δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που ο σύλλογος θέλει να συνεχίσουμε. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κλαμπ. Όταν ήρθα τον Ιανουάριο υπήρχε μία μπερδεμένη κατάσταση, αλλά πιστεύω πλέον πως μπορούμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα μαζί. Ευχαριστώ, πραγματικά, για την εμπιστοσύνη. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα, για να αποκτήσουμε δυνατές εμπειρίες και να ζήσουμε με τον κόσμο μας ευτυχισμένες στιγμές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση και δείχνει ότι υπάρχει κάποιο πλάνο εν όψει,καθώς μιλάμε για διετή ανανέωση συμβολαίου.Ας ελπίσουμε,ότι θα στηριχτεί το πρότζεκτ Μπουζόν και ότι θα δούμε και θα ζήσουμε ωραίες στιγμές.Σύντομα ελπίζω,να δούμε ανακοινώσεις για τα συμβόλαια των Στίπε και Λιάπη.Στο γυναικείο βόλεϊ πάντως αρχίσαμε δυναμικά στις μεταγραφές,ας ελπίσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί σε λίγους μήνες και στο χάντμπολ. ΥΓ. Ιvano υποκλίνομαι στα γαλλικά σου,μύρισε φρέσκο croissant... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ατμόσφαιρα διαβάζοντας το σχόλιο σου ;)
Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πανοραμίξ να κάνει στην ομάδα decapage για να βρούμε τις αδυναμίες μας και στους γαύρους decoupage για να μην πνιγούμε.
Αν δεν τα καταφέρει μάλλον θα χρειαστούμε camouflage... Πάμε ρε Γαλάτες για την ΑΕΚΑΡΑ!!!
Πολύ ευφυές το σχολιο σου αδερφέ Ivano. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλα τα αδέρφια!
Καλημέρα αδερφέ Oko, Matias και σε όλη την χαντμπολική παρέα!!! Καλή Ανάσταση!!
Με το καλό να σμίξουμε αγωνιστικά και πάλι μετά τις γιορτές για να μας κανονίσει εντατικά μαθήματα γαλλικού χάντμπολ ο Μπουζόν!