Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Madrid Open: Δύσκολες προκρίσεις για Αλκαράθ και Σίνερ

Τα χρειάστηκαν οι δύο τενίστες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ίδρωσαν, αλλά βρήκαν τον δρόμο προς τα προημιτελικά του Madrid Open, οι Γιάνικ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ, Ειδικά ο νεαρός Ισπανός (Νο.3 στον κόσμο)... τα είδε όλα κόντρα στον εφτάψυχο Γιαν Λέναρντ Στρουφ, που έδωσε μεγάλη μάχη για να πάρει ρεβάνς για την ήττα του στον περσινό τελικό της διοργάνωσης. Ο 34χρονος Γερμανός (Νο.24) έσωσε τέσσερα ματς πόιντ (τα τρία διαδοχικά) στο 5-3 του τρίτου σετ και επέστρεψε από το 3-0 στο τάι μπρέικ που ακολούθησε, αλλά ηττήθηκε τελικά με 6-3, 6-7(5), 7-6(4) σε 2 ώρες και 52 λεπτά.

Ο Καρλίτος, λοιπόν, συνεχίζει την προσπάθεια προς το three-peat στην πατρίδα του και ο επόμενος αντίπαλός του είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ, που νωρίτερα άφησε εκτός τον Τάλον Γκρίκσπορ.

Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε και ο Σίνερ, που αντιμετωπίζει και πρόβλημα στο ισχίο του. Ο 22χρονος Ιταλός, Νο.2 στον κόσμο, έκανε την ανατροπή κόντρα στον Καρέν Χατσάνοφ (Νο.17) και επικράτησε με 5-7, 6-3, 6-2 σε 2 ώρες και 10 λεπτά.

Ο νικητής του Australian Open είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει φτάσει στα προημιτελικά όλων των μεγάλων τουρνουά τη φετινή σεζόν και βρίσκεται στην οκτάδα της Μαδρίτης για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο επόμενος αντίπαλός του θα προκύψει από το ματς Αλιασίμ-Ρουντ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ