Οι Τίμπεργουλβς «σκούπισαν» 4-0 τους Σανς και προκρίθηκαν θριαμβευτικά στα ημιτελικά της Δύσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νάγκετς.
Ωστόσο, στην πρεμιέρα της επόμενης φάσης είναι πολύ πιθανό η ομάδα της Μινεσότα να μην έχει στη διάθεσή της τον Κρις Φιντς! Κι αυτό γιατί, λίγο πριν το φινάλε της τέταρτης αναμέτρησης με τους «ήλιους», ο Μάικ Κόνλεϊ έπεσε πάνω στον προπονητή των «λύκων», ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα!
Σύμφωνα με το «ESPN», ο 54χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί να έχει το δεξί του πόδι σε ειδική μπότα και σε ακινησία. Άρα, με τα τωρινά δεδομένα ο Φιντς δύσκολα θα κάτσει στον πάγκο των Τίμπεργουλβς στον πρώτο ημιτελικό.
Εφόσον ο προπονητής των «λύκων» δεν είναι σε θέση να κοουτσάρει, τότε χρέη head coach θα αναλάβει ο βοηθός του, Μίκα Νόρι, με τον Φιντς να δίνει οδηγίες από τα αποδυτήρια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

