Την άμεση απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ έχει αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταφέρει από την Τουρκία, η ιστοσελίδα sportal.gr.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρεώνει το μεγαλύτερο μερίδιο της αποτυχίας στον Τούρκο προπονητή και θέλει, με την άμεση απομάκρυνσή του, να προκαλέσει ένα "ηλεκτροσόκ" στο Κορωπί. Στόχος του, η ομάδα να φανεί πιο συσπειρωμένη στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποφύγει την τέταρτη θέση, ενώ υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μεγάλο ρόλο στις σκέψεις του Αλαφούζου έπαιξαν οι σφοδρές αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο μετά την ήττα κόντρα στους Θεσσαλονικείς.
Η επιδίωξη είναι να βρεθεί μία λύση υπηρεσιακού προπονητή για τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια και στο μεταξύ να συνεχιστεί η αναζήτηση ενός τεχνικού, που θα αναλάβει από το καλοκαίρι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΑΡΓΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΣΙ-ΤΕΡΙΜ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΑΡΑΓΟΡΑ....!!!!
Αν συμβεί θα είναι η απόλυτη δικαίωση του συμπαθέστατου Ιβαν.
Τεράστιο λάθος η απομάκρυνση του, μεσούσης της σαιζόν.
Ας τα βλέπουμε και εμείς, σίγουρα θα έρθουν κάποια στιγμή τα δύσκολα και για τον Ματίας (όπως και για όλους), να θυμόμαστε τι συνέπειες έχουν οι βεβιασμένες και εν βρασμώ αποφάσεις.
Όπως ήρθαν τα πράγματα εμάς μας συμφέρει να είναι σε καλή φόρμα ο ΠΑΟ στα επόμενα δύο παιχνίδια. Έτσι κι αλλιώς δεν μας απειλεί πλέον. Αν αλλάξει προπονητή θα ναι καλό νέο για μας γιατί όσο να ναι ο καινούριος δεν θα θέλει να χρεωθεί την αποτυχία της 4ης θέσης, σε αντίθεση με τον Τερίμ που είναι ξεκάθαρα συνταξιούχος και απαθής. Θεωρητικά αν ο Παο κάνει έστω και ένα Χ με τον νικητή του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, το χουμε πάρει.
Μα γιατί;;;;;....αφού η διαιτησία φταίει.....Έτσι δεν μας γράφουν όλη τη χρονιά;;;;;....Άι σιχτιρ....