Συνοδεία αστυνομικών αποχώρησε, από τον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής του Εορδαϊκός-Αστέρας Πετρίτης, μετά το επεισοδιακό φινάλε του αγώνα για τη Γ' Εθνική.
Ο Εορδαϊκός προηγήθηκε στο 87ο λεπτό, αλλά, στο τέλος ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί.
Το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε ο Αστέρας Πετρίτης, εξόργισε τους ανθρώπους του Εορδαϊκού, με συνέπεια το παιχνίδι να διακοπεί, προσωρινά, για δέκα λεπτά. Όταν άρχισε ξανά, ο Αστέρας βρήκε και δεύτερο γκολ, για το τελικό 1-2, ενώ, με το σφύριγμα της λήξης επικράτησε χαμός.
Οι άνθρωποι του Εορδαϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν, με απειλητικές διαθέσεις, προς τη μεριά του διαιτητή, ο οποίος συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Η ανακοίνωση του Εορδαϊκού:
"Ήττα για την ομάδα μας με πέναλτι φάντασμα στο 87’ που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου και των παικτών.
Δυστυχώς ο Εορδαϊκός δεν ήταν ποτε μέσα στα «παιχνιδάκια» ομάδων και έπαιξε τίμια όλα τα παιχνίδια.
Τα δάκρυα λύπης και στεναχώριας θα γίνουν ποτάμι και θα πνίξουν το άδικο και την συνείδηση κάποιων.
Να είστε περήφανοι για τον Εορδαϊκό και για τα παιδιά μας.
Να στηρίξετε όπως σημερα κατα χιλιάδες την ομάδα.
Σας ευχαριστούμε όλους.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπόρταζ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

