CHAMPIONS LEAGUE – ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1, 3-4 πεν. (3-3)
Γήπεδο: Etihad
Στην Αγγλία η Ρεάλ νίκησε με 4-3 τη Σίτι στα πέναλτι και πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού. Η ομάδα του Αντσελότι πέτυχε νωρίς γκολ και στη συνέχεια επέλεξε μια απολύτως παθητική τακτική. Αμύνθηκε μαζικά με τη Σίτι να πιέζει. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα όμως κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει. Η παράταση δεν άλλαξε κάτι και όλα κρίθηκαν από τη βούλα. Πλέον οι Μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν.
Οι Μαδριλένοι σκόραραν στο 12ο λεπτό όταν οι παίκτες της συνδυάστηκαν πολύ ωραία με τον Βινίσιους να στρώνει τελικά για τον Ροντρίγκο ο οποίος, με διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Έντερσον. Η Σίτι προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως η κεφαλιά του Χάαλαντ στο 17’ δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά μετά ο Νορβηγός έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν μπόρεσε να σκοράρει προς κενής εστίας. Στο 27’ ο Ντε Μπρόινε έκανε το σουτ, εκτός περιοχής, και ο Λούνιν έπεσε και έδιωξε. Πέντε λεπτά μετά ο Γκρίλις μπήκε ωραία στην περιοχή και πλάσαρε με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Άγγλου και στο 36’.
Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος (47’) ο Γκρίλις απείλησε με σουτ του το οποίο «έβγαλε» ο Λούνιν. Στο 51΄ο Νάτσο (πιεζόμενος) λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ αλλά τελικά έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Λούνιν έδιωξε και ο Φόντεν πλάσαρε με τη μια αλλά πάνω στον γκολκίπερ της Ρεάλ. Η Ρεάλ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και είχε «ταμπουρωθεί» στην περιοχή της με τη Σίτι να πιέζει. Στο 76’ λοιπόν η πίεση απέφερε καρπούς. Ένα πολύ κακό διώξιμο του Ρίντιγκερ έφερε την μπάλα στα πόδια του Ντε Μπρόινε ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 1-1. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Βέλγος έκανε σουτ έξω από την περιοχή με τον Λούνιν να «απογειώνεται» και να διώχνει εκπληκτικά. Στο 81’ ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα ψηλά. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία που τη σπατάλησε θέλοντας να «σκοτώσει» τον Λούνιν. Η Σίτι είχε ευκαιρία και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Χαάλαντ, μετά από κόρνερ, δεν βρήκε την μπάλα σωστά, την έστειλε ψηλά και το ματς πήγε στην παράταση.
Το μοτίβο του ματς με τη Ρεάλ να αμύνεται μαζικά συνεχίστηκε και στον έξτρα χρόνο. Στο 99ο λεπτό ο Μπερνάρντο βρήκε τον Φόντεν μέσα στην περιοχή αλλά αυτός εκτέλεσε κάκιστα και ο Λούνιν μπλόκαρε πολύ εύκολα. Η Ρεάλ είχε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτο μέρους της παράτασης. Ο Ρίντιγκερ βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και αμαρκάριστος πλάσαρε άουτ.
Νωρίς στο δεύτερο μέρος (110’) ο Καρβαχάλ έπαθε τράβηγμα και βγήκε αναγκαστικά). Η Σίτι απείλησε στο 120’ με τον Άλβαρες να πλασάρει από πλάγια θέση και τον Λούνιν να μπλοκάρει. Το σκορ λοιπόν δεν άλλαξε και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι
Η διαδικασία των πέναλτι:
Χ.Άλβαρες – Γκολ (Μαν. Σίτι-Ρεάλ: 1-0)
Μόντρις – Επέμβαση Έντερσον (Μαν. Σίτι-Ρεάλ: 1-0)
Μπ.Σίλβα – Μπλόκαρε ο Λούνιν (Μαν.Σίτι-Ρεάλ: 1-0)
Μπέλινγχαμ – Γκολ (Μαν.Σίτι-Ρεάλ: 1-1)
Κόβατστιτς – Επέμβαση Λούνιν (Μαν.Σίτι-Ρεάλ: 1-1)
Λ.Βάσκεθ – Γκολ (Μαν.Σίτι-Ρεάλ: 1-2)
Φόντεν – Γκολ (Μαν.Σίτι-Ρεάλ: 2-2)
Νάτσο – Γκολ (Μαν.Σίτι-Ρεάλ: 2-3)
Έντερσον – Γκολ (Μαν. Σίτι-Ρεάλ: 3-3)
Ρίντιγκερ – Γκολ (Μαν.Σίτι-Ρεάλ: 3-4)
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι (112’Στόουνς), Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (112’Κόβατσιτς), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις (72’Ντοκού), Χάαλαντ (91’Άλβαρες).
ΡΕΑΛ Μ.: Λούνιν, Καρβαχάλ (110’Μιλιτάο), Νάτσο, Μεντί, Ρίντιγκερ, Βαλβέρδε, Κρόος (79’Μόντριτς), Καμαβινγκά, Ροντρίγκο (83΄Μπραΐμ), Βινίσιους (102’Βάσκεθ), Μπέλινγχαμ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Σαν τον γαύρο ένα πράμα... φάρδα.
απαραδεκτη και τρισαθλια η ρεαλ!! ο παναργειακος ετσι δεν θα επαιζε
Τα ίδια θα έκανε η Σιτυ αν είχε προηγειθεί…