ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Ομόνοια-Άρης Λεμεσού: (3-0)
Η Ομόνοια για τρίτη σερί σεζόν στον τελικό. Οι πράσινοι έκαναν άψογη διαχείριση του υπέρ τους 3-0 που είχαν από το «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» και μετά την ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στο ΓΣΠ απέναντι στον Άρη, κλείδωσαν την παρουσία τους στο ματς της 18ης Μαΐου.
Το πρώτο μέρος κύλησε σε αργό τέμπο και ρυθμό με λιγοστές ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη, στο α’ ημίχρονο άνηκε στους πράσινους αφού ο Μάτισικ έδιωξε προ της γραμμής το πλασέ του Κακουλλή στο 27’, κι ενώ ο Κύπριος στράικερ είχε ντριμπλάρει τον Βανά. Πέραν αυτού, ωστόσο, δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο και το 0-0…συνόδευσε τους δύο αντιπάλους στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, τα πράγματα δεν άλλαξαν, η «λευκή» ισοπαλία (0-0) έμεινε μέχρι το τέλος και η Ομόνοια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό της 18ης Μαΐου.
Αυτή είναι και η τρίτη διαδοχική παρουσία της ομάδας της Λευκωσίας στον τελικό και θέλει να κάνει ότι και τις προηγούμενες δύο, δηλαδή να κατακτήσει το τρόπαιο.
Από την άλλη, ο Άρης δεν κατάφερε να βρει ποτέ «απάντηση» στο 3-0 του πρώτου ματς, στη Λεμεσό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!