Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Μπεσίκτας με τον Φερνάντο Σάντος. Μετά απο μόλις τρεις μήνες ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε από τον τουρκικό σύλλογο, πληρώνοντας το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι ούτε με τη δική του παρουσία.
Ο Σάντος έκανε ένα απογοητευτικό πέρασμα από την Μπεσίκτας, αφού σε 16 παιχνίδια μέτρησε μόλις 7 νίκες, ενώ είχε και άλλες εννιά απώλειες βαθμών (4 ισοπαλίες, 5 ήττες).
Μοναδικό… θετικό στην παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού το γεγονός πως κατάφερε να προκριθεί με την Μπεσίκτας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας.
Το αποτέλεσμα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε σήμερα, με το 1-1 απέναντι στη Σαμσουνσπόρ να αποτελεί το κύκνειο άσμα του Σάντος στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

