PREMIER LEAGUE- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: ST. JAMES PARK
Η Νιούκαστλ βρήκε απέναντί της μια ευάλλωτη Τότεναμ και δεν την... λυπήθηκε. Η ομάδα του Έντι Χάου συνέτριψε την αντίπαλό της, με σκορ 4-0, βασιζόμενοι στην τρομερή εμφάνιση του Αλεκσάντερ Ίσακ και του Άντονι Γκόρντον. Πλέον, η Νιούκαστλ συμπλήρωσε αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, σκαρφαλώνοντας στη πρώτη εξάδα, ενώ, παράλληλα, έβγαλε εκτός τετράδας τη Τότεναμ.
Στα πρώτα λεπτά, η Τότεναμ σπατάλησε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, με Βέρνερ, Τζόνσον και η Νιούκαστλ, βρήκε δυο γκολ, σε 90 δευτερόλεπτα, με τη συμπλήρωση του ημιώρου. Στο 30ο λεπτό ο Γκόρντον έβγαλε ωραία κάθετη για τον Ίσακ που ντρίμπλαρε τον Φαν Ντε Φεν και πλάσαρε σωστά για το 1-0, ενώ, στο 31' και μετά από κακό γύρισμα του Πέδρο Πόρο, ο δημιουργός του πρώτου γκολ εξέθεσε κι εκείνος τον Φαν ντε Φεν και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0.
Η Τότεναμ μπήκε νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε, δεχόμενη τρίτο γκολ στο 51ο λεπτό. O Γκιμαράες πέταξε τη μπάλα στο χώρο, ο Ίσακ ξεκίνησε πίσω από τη μεσαία γραμμή, έτρεξε μέχρι την περιοχή και έκανε το 3-0 στο 51ο λεπτό, φτάνοντας τα 17 γκολ στην εφετινή Premier League. Στο 81' ο Κραφτ είχε δοκάρι σε σουτ από τα όρια της περιοχής, η Τότεναμ δεν μπορούσε να φανεί απειλητική και ο Σερ ήταν εκείνος που, με κεφαλιά μετά από το 16ο κόρνερ της ομάδας του, έγραψε το τελικό 4-0 στο 87ο λεπτό.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράφκα, Σερ (90'+3' Ντούμετ), Κραφτ, Μέρφι (78' Λιβραμέντο), Μπερν, Άντερσον (89' Ρίτσι), Λόνγκσταφ, Γκιμαράες (90'+3' Γουάιτ), Γκόρντον, Ίσακ, Μπαρνς (88' Χολ)
ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Ρομέρο, Πόρο (49' Ρόγιαλ), Φαν Ντε Φεν, Ουντότζι, Μπισουμά (57' Χόιμπιεργκ), Μάντισον (81' Λο Σέλσο), Βέρνερ, Τζόνσον, Μπεντανκούρ (57' Σαρ), Μιν Σον (58' Κουλουσέφσκι)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

