Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε και όχι μόνο για τον Σαντιαγκο Έσε του Ολυμπιακού αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η τουρκική εφημερίδα «Sabah».
Βάσει των όσων αναφέρονται στο δημοσίευμα, «η Φενέρ που τσέκαρε τον Έσε όσο αγωνιζόταν στην Ουρακάν, θα παρακολουθήσει ζωντανά τον 22χρονο παίκτη και στα δύο ματς μεταξύ των δύο ομάδων και μπορεί να κάνει κίνηση στο τέλος της σεζόν ανάλογα με την απόδοσή του».
Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «ο Έσε που έπαιξε 39 ματς με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, έμεινε στο γήπεδο για 3144 λεπτά σε αυτά τα ματς και έβγαλε 1 ασίστ για την ομάδα του» και καταλήγοντας στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι «το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα λήγει το 2028. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, εκτός από τη Φενέρμπαχτσε, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη, ο οποίος τραβάει τα βλέμματα με τη μαχητική του φύση και την τεχνική του.»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

