Πολύ αυστηρή είναι η Άρσεναλ όσον αφορά τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League και θα τιμωρήσει με αποκλεισμό όποιον Άγγλο μεταπουλήσει κάποιο μαγικό χαρτάκι σε φίλο των Βαυαρών.
Τα μέτρα στο «Νησί» είναι γνωστό πως είναι αυστηρά, σε ό,τι έχει να κάνει με το γήπεδο και τα εισιτήρια. Άλλωστε πριν λίγο διάστημα οι «κανονιέρηδες» προχώρησαν σε αποκλεισμό 3 φίλων της, που τραγούδησαν εμετικά συνθήματα, κόντρα στην Λίβερπουλ για την τραγωδία του Χίλσμπορο.
Οι υποστηρικτές των πρωτοπόρων της Premier League θα πρέπει να ακούσουν τις οδηγίες της ομάδας τους, καθώς διεκδικεί το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2004, ενώ μπορεί να ονειρεύεται και τελικό Champions League και την πρώτη της κατάκτηση, και θα είναι… κρίμα να μην μπορούν να πανηγυρίσουν κάποιο τίτλο από κοντά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

