Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αταμάν κατά Βιλντόσα: Δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague με τέτοια εμφάνιση

Έξαλλος ήταν ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ και μίλησε για άσχημη εμφάνιση από τον Λούκα Βιλντόσα μετά την δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον Κολοσσό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στα όριά του έφτασε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) και νίκησε με μεγάλη δυσκολία τον Κολοσσό στη Ρόδο με 79-74. Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος, με τον Τούρκο προπονητή να τονίζει πως ο Βιλντόσα δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague μετά από τέτοια εμφάνιση.

«Τραγική εμφάνιση απόψε. Δεν γίνεται να πιστεύεις ότι επειδή είσαι μεγάλη ομάδα θα κερδίσεις χωρίς προσπάθεια και χωρίς να το αξίζεις. Έπρεπε να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ο Παναθηναϊκός νίκησε χάρη στην τύχη στο τέλος. Πρέπει να κάνω παράπονα για ορισμένους παίκτες, όπως ο Βιλντόσα. Έδειξε ότι δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague με τέτοια εμφάνιση. Δεν γίνεται να έχει 1/7 σουτ εντός παιδιάς. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου κινείται πτωτικά.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, την Πέμπτη έχουμε ένα κρίσιμο ματς με την Άλμπα. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και EuroLeague είναι γελασμένος. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα θα ηττηθούμε και θα χάσουμε όλη τη σεζόν» ανέφερε συγκεκριμένα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ