Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ονάνα έβαζε βαζελίνη στα γάντια του (ΦΩΤΟ)

Τι ήθελε να πετύχει ο Καμερουνέζος γκολκίπερ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" τον Αντρέ Ονάνα να βάζει βαζελίνη στα γάντια του.

Σύμφωνα με το theathletic, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το έκανε αυτό, προκειμένου να μην γλιστράνε τα γάντια του, που ήταν βρεγμένα, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρώτος που χρησιμοποίησε αυτό το τρικ ήταν ο Κάσπερ Σμάιχελ, γιατί διαπίστωσε πως η μίξη της βαζελίνης με το νερό και την επιφάνεια των γαντιών δημιουργεί καλύτερο "κράτημα" με την μπάλα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ