Σε κλιμα οδύνης και θρήνου η κηδεία, στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, στα Άνω Λιόσια, της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε από τον πρώην συντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια.
Είναι ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά, ενώ λευκές μπομπονιέρες θα μοιραστούν στους συγγενείς. Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.
Οι τραγικές στιγμές που καταγράφονται στο παρακάτω βίντεο από το ύστατο χαίρε στην αδικοχαμένη Κυριακή ραγίζουν καρδιές. «Πού το πάνε το παιδί μου; Κούκλα μου, κούκλα, Αγάπη μου, ψυχή μου» είναι η σπαρακτική κραυγή της μητέρας της 28χρονης, η οποία υποβασταζόμενη οδηγεί την κόρη της στην τελευταία της κατοικίας.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή της η οποία χάνεται στις αγκαλιές φίλων και συγγενών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!