Tην επιθυμία του να παραμείνει στην Μπολόνια εξέφρασε ο Μπάμπης Λυκογιάννης, μετά τη νίκη των «ροσομπλού» με σκορ 3-0 επί της Σαλερνιτάνα.
Αναλυτικά:
«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου. Ο ανταγωνισμός; Είναι πάντα καλός, όσοι δεν παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι, πάντα προπονούμαι στο μάξιμουμ και ευγνωμονώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα»
Για το ενδεχόμενο να προσπεράσει η ομάδα του τη Γιουβέντους: «Δεν λέμε τέτοια πράγματα, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όποιος παίζει λιγότερο είναι προφανώς λιγότερο ευχαριστημένος, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και ως εκ τούτου όλοι δουλεύουν για να δώσουμε το μέγιστο»
Για το αν θέλει να παραμείνει στην Μπολόνια: «Πάρα πολύ. Λήγει το συμβόλαιό μου και ο μάνατζερ μου το σκέφτεται αυτό. Στο μεταξύ, εγώ σκέφτομαι να παίζω»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!