Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του έκανε ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου για 32η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε μυθικά πράγματα στην “Ούλκερ Αρένα” στην εύκολη επικράτηση των Τούρκων επί των Γερμανών με 103-68. Η στατιστική του μέτρησε 50 πόντους με 9/11 δίποντα, 9/16 τρίποντα, 5/7 βολές και 46 PIR.
Έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων πόντων στην ιστορία της Euroleague που κρατούσε από τις 29 Νοεμβρίου 2019 ο Σέιν Λάρκιν στον αγώνα της Αναντολού Εφές απέναντι την Μπάγερν Μονάχου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

