Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φραστική επίθεση δέχθηκε στην Βαρκελώνη ο Ντάνι Άλβες

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ένα χρόνο μετά την αποφυλάκιση του, πήγε στην Βαρκελώνη οπού πλέον δεν είναι και τόσο αγαπητός


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ντάνι Άλβες δέχθηκε φραστική επίθεση από τον κόσμο που τον εντόπισε στους δρόμους της Βαρκελώνης, με ατάκες όπως “έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις, ε;” και “στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει γρήγορα, μην φρικάρεις”.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ήταν από τους αγαπημένους παίκτες των Καταλανών, αλλά η υπόθεση του βιασμού μιας κοπέλας σε κλαμπ της Ισπανίας, για την οποία καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, τον έχει φέρει στο “στόχαστρο” των άλλοτε οπαδών του.

Ο ίδιος ο Ντάνι Άλβες πάντως πέρασε με… πάρτι τις πρώτες του ώρες εκτός φυλακής, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ