Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θέλει Άβιλα ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο στόχαστρο τον 20χρονο μεξικανό Αλί Άβιλα που αγωνίζεται στην Μόντερεϊ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με μεξικανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες, Εσπανιόλ και Σπόρτινγκ Χιχόν οι άλλες δύο, που ενδιαφέρονται για τον 20χρονο Αλί Άβιλα.

Ο ταλαντούχος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασία με την Πούμας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και από την 1η Ιουλίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Άβιλα είναι διεθνής με τις μικρές ηλιακές ομάδες της εθνικής Μεξικού, έχοντας συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 με την Κ17.

Τη φετινή σεζόν μετράει οκτώ γκολ σε 17 συμμετοχές με τη Μοντερέι, στην οποία είναι δανεικός, με την πλειοψηφία των τερμάτων να είναι με την Κ23 του συλλόγου.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ