Για το πώς η Γεωργία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Euro, κερδίζοντας την Ελλάδας, σχολίασε ο Τιμούρ Κετσπάγια, μιλώντας σε εκπομπή της χώρας του.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου ανέφερε πως κατάλαβε ότι το σύνολο του Βίλι Σανιόλ θα νίκαγε μετά το πρώτο πέναλτι, ενώ στάθηκε στη σημασία που έχει για όλη τη χώρα της Γεωργίας αυτή η επιτυχία.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε για τη νίκη της εθνικής Γεωργίας επί της Ελλάδας:
«Περάσαμε μία ωραία νύχτα και όμορφο πρωινό. Όλη η Γεωργία περίμενε αυτή την επιτυχία εδώ και 30 χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε τον αγώνα. Θέλω να τους συγχαρώ όλους. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της εθνικής αλλά και όλη την Γεωργία.
Παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε να παίξουμε. Γι' αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε με την αποφασιστικότητα και την έντονη επιθυμία. Κερδίσαμε την Ελλάδα για πρώτη φορά και χαίρομαι που αυτό έγινε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Έχουμε παίξει πολλές φορές με τους Έλληνες και δεν κερδίσαμε ούτε και μία φορά παρόλο που είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις και τότε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Δεν κερδίσατε Τιμούρ. Ισοπαλία ήρθε το ματς...