Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (26/3) προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (30/3) με τον Ατρόμητο.
Οι Ματέους Μπρεσάν και Χουάν Νέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τους Χεσούς Χιμένεθ, Έρικ Λάρσον και Ηλία Σημαντηράκη να συνεχίζουν θεραπεία.
Στην προπόνηση των «ομιλητών» συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, Πιστικός και Χνάρης, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Μπάκιτς, Μπάουμαν, Γκλάζερ, Θοράρινσον, Αποστολάκης και Κουτεντάκης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

