Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με τον αντίστοιχο του Ηρακλή, Γιάννη Τάκη για τη μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στους «ερυθρόλεκους».
Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφωνία στον οικονομικό τομέα, μιας και τα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπιακός για τον Έλληνα επιθετικό δεν κρίθηκαν ικανοποιητικά και γι αυτό ζητήθηκε κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να απαντάει αρνητικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Έτσι, οι δύο άντρες ολοκλήρωσαν το ραντεβού τους, χωρίς ωστόσο να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να τα ξαναπούν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
